In- och utcheckning
Hos oss checkar du enklast in mellan kl. 15.00 och 17.00 då vi finns till hands i receptionen. Behöver du komma senare är det bara att ringa före kl. 18, så ordnar vi det. Hör också av dig om du vill komma tidigare och lämna bagage eller liknande.

Utcheckning är kl. 11.00 men för dig som vill stanna i Vadstena över dagen finns möjlighet att lämna kvar bagage och ha din bil parkerad.

Frukost serveras varje dag mellan o8-10.

Om du måste avboka
Vi vill att du hör av dig så snart som möjligt om du får förhinder och behöver avboka. Du kan avboka ditt rum 7 dagar innan ankomst utan att bli betalningsskyldig.

Om du har fått offert på ditt boende gäller de villkor som står i offerten.

Funktionsnedsättning och allergi
Du som har någon funktionsnedsättning eller allergi, hör av dig till oss. Vi svarar gärna på frågor och hjälper till med vad som behövs. Boendet är tillgänglighetsanpassat så långt det är möjligt med hänsyn till de kulturhistoriska värdena.

Husdjur
Av hänsyn till personer med allergi och till de känsliga ytskikten i våra gamla byggnader, är det tyvärr inte tillåtet att ha husdjur hos oss.

Vår hantering av personuppgifter
I samband med bokning inhämtar vi kontaktuppgifter i form av namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Ett e-postmeddelande går ut ett par dagar före din vistelse, för att påminna och informera om aktuella erbjudanden.

Alla personuppgifter raderas senast två år efter avslutad vistelse. Har du invändningar mot denna hantering och t ex vill att dina uppgifter raderas tidigare är du välkommen att kontakta oss på info@hotelldahlstromskagarden.se, eller ringa 0143-100 23. Du har också när som helst rätt att begära ut vilka uppgifter vi har sparade om dig.